Menu
A+ A A-

Terveellinen ja maistuva pyttipannu kesäkurpitsasta

kesäkurpitsa pyttipannuKun kesäkurpitsa-aika on parhaimmillaan, on vaikea keksiä reseptejä, joihin tätä lähes ilmaista tarveainetta tarvittaisiin rutkasti. Tässä se on: pyttis. 

Tarvitset:
kesäkurpitsakuutioita
pieni kourallinen chorizon tai muun voimakkaan makkaran kuutioita
timjaminoksa
suola
mustapippuri
oliiviöljyä

Tee näin:
1. Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy kuumaksi ja lisää makkara. Huom. Jos makkara on rasvaista, käytä öljyä vain pieni tilkka. Anna makkaran "hikoilla" hetken.
2. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja timjaminoksa. Anna paistua välillä käännellen hiljaisella lämmöllä, kunnes kesäkurpitsat ovat kypsiä. Älä paista niitä liian pehmeiksi.
3. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.