Menu
A+ A A-

Välimerellinen täyteläinen lohikastike

Välimerellinen lohikastikeNopeasti valmistuva lohikastike maistuu pastan, riisin tai perunoiden kanssa. Helppo tapa nauttia viikottainen kala-annos ja maistuu myös niille, jotka vierastavat kalaruokia (ruodoton, mehukas & maukas).

Tarvitset:
ruodoton pala uuni- tai grillilohta (myös savustetut sopivat hyvin)
1 prk soijakermaa (voi korvata ruokakermalla tai kermalla)
1 sipuli
1 rkl kalakastiketta tai puolikas lihaliemikuutio murennettuna
mustapippuria
kirsikkatomaatteja
basilikaa
oliiviöljyä

Välimerellinen pastakastike annosTee näin:
1. Pilko sipuli silpuksi, kuumenna 1 rkl öljyä paistinpannulla ja lisää sipulit.
2. Lisää kala varovasti paloina. Käsittele kalaa hellästi, jotta se ei murene muruiksi kastikkeeseen vaan pysyisi paloina. Kypsennä hetki.
3. Lisää kerma ja mausteet.
4. Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan ja lisää kastikkeen joukkoon. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
5. Lisää tuoretta basilikasilppua.