Menu
A+ A A-

Setsuuritapasleivät

setsuuritapasleivatJoskus tilanne tekee mestarin. Pysähdyimme matkailuautolla iltamyöhään hollantilaiselle leirintäalueelle, emmekä olleet käyneet juuri tankkaamassa ruokavarastoa – ja tällaista syntyi.

Tämä makuyhdistelmä olisi jäänyt kokematta, jos ei ainoa ylijäänyt leipä olisi ollut makeahkoa setsuuria. Ranskalaisen sinapin sijasta Turun sinappi sopi tähän täydellisesti. Annoksesta tuli kahden juuston iltapala, kun leivät tarjoiltiin fetajuustosalaatin kera. Kokeile ja ihastu!

Tarvitset:
setsuurileipää
sinappia (Turun sinappia)
mozzarellajuustoa
Pari timjaminoksaa
1 rkl oliiviöljyä

Tee näin:
1. Voitele leipäviipaleet ohuesti sinapilla ja kuumenna öljy paistinpannulla.
2. Paista leipiä ensin sinappipuoli alaspäin, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Käännä.
3. Lisää mozzarellaviipaleet ja timjaminoksat ja paista kunnes leipien alapuolikin on saanut vähän väriä. Mausta halutessasi suolalla ja mustapippurilla.