Menu
A+ A A-

Terveellinen tacopapusalaatti

tacopapusalaattiKolme avokadoa jäämässä käyttämättä ja kaapissa papuja yli tarpeen. Niistä syntyi tämän illallisen juju. Hieman epäilytti, mutta huh kuinka hyvää - myös niille, jotka ovat pavuille nirsoja. Tacosalsan seuraksi voi tehdä tonnikalapastasalaatin, jos haluaa useampia makuja tarjolle (katso resepti täältä).

Tarvitset:
3 avokadoa
2 tomaattia
1 purkki valkoisia papuja
1 punasipuli
lehtipersiljaa
salaattia
maissilastuja
2 rkl viinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippurirouhetta
ripaus sokeria
(tacosalsakastiketta tarjoiluun)

Tee näin:
1. Kuutioi avokadot, tomaatti ja sipuli sekä silppua persilja.
2. Lisää kuutioidut ainekset sekoituskulhoon. Valuta ja huuhtele pavut ja lisää ne muiden aineksien joukkoon. Lisää viinietikka, oliiviöljy sekä mausteet. Sekoita kevyesti.
3. Levitä salaatti tasaisesti tarjoilukulhon pohjalle ja reunoihin. Lisää vihannessekoitus kulhon keskelle sekä maissilastuja reunoille.

Käy tykkäämässä meitä Facebookissa, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät meidät myösTwitteristäPinterestistäGoogle+ -sivuilta ja Instagramista.  #ruoka ja juoma.