Menu
A+ A A-

Säilö herkut talteen: etikkakurkut

Etikkakurkut, tunnettuja vuosien takaa myös hölskykurkkuina, maistuvat aina yhtä ihanilta. Tässä reseptissä less is more, kuten sanotaan.

 Näitä kelpaa laittaa noutopöytään tarjolle, lihan ja kalan lisukkeeksi tai sellaisenaan näkkärin päälle.

Tarvitset:

1/2 kurkkua
1 tl suolaa
1 dl tilliä
3 rkl etikkaa
2 rkl sokeria

1. Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi.

2. Yhdistä kurkut ja muut ainekset samaan kannelliseen purkkiin.

3. Hölskytä kunnes sokeri on sulanut kurkkujen sekaan.

4. Anna seistä huoneenlämmössä tai jääkaapissa 1-2 tuntia.

Kommentit  

 
0 #1 Reseptiantsa 21.09.2012 01:03
Tuttu juttu Rymättylästä.Su olan voi jättää kokonaan pois.Toi 1-2 tuntia on vähän siinä ja siinä et riittää.
Ilmoita ylläpidolle