Menu
A+ A A-

Itsetehtyä suklaata ja mansikoita

itsetehty suklaa kookoksestaSuklaata voi tehdä itse, ja jopa hieman terveellisemmin ja aivan hetkessä. Kokeile tätä reseptiä esimerkiksi mansikoiden ja maidon kanssa, mutta samalla reseptillä voit koristella keksejä, jäätelöannoksia ja ties mitä. Kun suklaamassa jäähtyy, se kovettuu, mutta on pehmeänäkin ihanaa, kuten kuvan mansikoita ja maitoa -välipalassa.

Tarvitset:
2 rkl kookosöljyä
2 rkl kaakaota (mieluiten tummaa, esim. VanHouten tai raakakaakaota)
vajaa ruokalusikallinen hunajaa
(maapähkinätahnaa)

Tee näin:
1. Sekoita kaikki ainekset. Käytä hunajaa varovasti, välillä maistellen. Sen määrällä voit määritellä suklaan makeuden.
2. Tarjoile.