Menu
A+ A A-

Raikas rapusalaatti

rapusalaattiTäyteläinen, mutta terveellisempi rapuherkku. Sopii sillin ja uusien perunoiden seuraksi tai ruislastujen/-leivän kanssa kesäiltaan naposteltavaksi kuohuviinin kera.

Tarvitset:
Pakastekatkarapuja (tai mieluiten kokonaisia kuorittuna)
Turkkilaista jogurttia
Kurkkua n. 20 cm pala
Sipulinvarsia tai pari kevätsipulia
Ruohosipulia
Kananmunia
Suolaa
Mustapippuria

Tee näin:
1. Keitä kananmunat 8-10 minuuttia, kuori ja pilko.
2. Kuori ja kuutioi kurkku sekä silppua sipulit varsineen.
3. Lisää jogurtin sekaan kurkku, sipuli sekä sulatetut katkaravut. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Koristele ruohosipulisilpulla ja basilikalla.