Menu
A+ A A-
  • Kategoria: Uutiset

11+1 suomalaista perinneruokaa kalevalanpäiväksi

karjalanpiirakka-650x361Kalevalan päivänä 28.2. eli suomalaisen kulttuurin päivänä kaivetaan perinnereseptit esiin. Näistä resepteistä löytyy suomalaisia juuria roppakaupalla.

Tai ota oikoreitti. Paistovalmiit karjalanpiirakat maistuvat, kun upotat ne paistamisen jälkeen lämpöiseen maitoseokseen (1-2 dl maitoa, nokare voita ja ripaus suolaa).

Kuinka montaa näistä olet kokeillut tehdä?

Katso reseptit:
Vatruskat
Mustikkarättänä
Hölskykurkut
Köyhät ritarit
Pannukakku
Karjalanpaisti
Talouskyljykset
Itsetehty viili
Aitoa pannukahvia (ja pullaa)
Saunamakkara
Sultsinat