- Kategoria: Arjen nopeat
Helppo ja maistuva pikaruoka tonnikalasta
Vuosien ajan on meillä ruokakatastrofit hoidettu tällä pikareseptillä. Tonnikalan tilalle sopii hyvin myös kinkku tai esimerkiksi ylijäänyt jauhelihakastike.
Tarvitset:
ruisleipää
1 prk tonnikalaa paloina öljyssä
pari siivua juustoa
ketsuppia
Tee näin:
1. Levitä tonnikala tasaisesti ruisleiville ja lisää hiukan juustoa.
2. Lisää päällimmäiseksi ketsuppia. Ketsupin voi halutessaan laittaa myös tonnikalan alle.
3. Lämmitä mikrossa 0,5 - 1 minuuttia.
Kommentit
Ihana kuulla! Tästä on ollut meillä apua moneen tilanteeseen, ja lasten kasvettua ovat oppineet sen tekemään itse. Vievät taidon varmasti aikoinaan omaan talouteensa.