Menu
A+ A A-

Superhelppo savulohi lohifileestä

lohi savulohiKalaa olisi hyvä syödä parikin kertaa viikossa, mutta miksi sen tekeminen tuntuu aina vähän hankalammalta kuin muut ainekset? Kätevä niksi on käyttää valmiita savustuspusseja, joita on saatavilla sekä grilliä että uunia varten. Tämän helpommaksi herkullisen kala-annoksen tekeminen ei enää muutu!

Tarvitset:

lohifilee

savustuspussi

hunajaa

koristeeksi tuoreyrttejä tai kevätsipulisilppua

 

Tee näin:

1. Pyyhi kalan pinta talouspaperilla.

2. Kaada kalan pintaan hunajaa.

3. Aseta kala nahkapuoli alaspäin savustuspussiin.

4. Noudata pussin kypsennysohjeita. Mausta kypsä kala suolalla.

 

Vinkki: Kalan seuraksi sopii uuden sadon perunat, siitä saa hyvän salaatin tai tarjoile se lohi savustuspussirisottoriisin kanssa.

 

 

Evstekysely END-->