Menu
A+ A A-

Koiran makupalat

koira

Kouluttaminen onnistuu paremmin, kun tarjolla on parasta herkkua mitä ikinä voisi kuvitella. Ja tämä on juuri sellainen, ja vieläpä todella edullinen. Kuivattaminen vie jonkin aikaa, mutta kerralla syntyykin herkkupaloja moneksi viikoksi. Seuraa kauppojen -50%:n maksapakkauksia ja tee herkut niistä.

 

Tarvitset:

maksaa
1-2 valkosipulin kynttä (koirien herkkua)

 

1. Keitä maksaa vedessä, johon olet pilkkonut valkosipulin. Keittoaika noin 20 minuuttia.

2. Anna jäähtyä.

3. Paloittele pikkurillin kynnen kokoisiksi paloiksi ja levitä palat leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Pienet palat valmistuvat nopeammin. Voimakkaan ja herkullisen maun vuoksi isollekin koiralle käy pienet makupalat.

4. Kuivata 150 asteen uunissa noin 2 tuntia, kunnes palat ovat kovia. Kuivattamisen voi tehdä myös mikroaaltouunissa, mutta jälkeen jää niin voimakas ja pitkäkestoinen tuoksu, ettei sitä voi suositella.

5. Jäähdytä. Säilytä ilmatiiviissä lasipurkissa. Mieluummin parissa pienemmässä kuin yhdessä isossa, koska jokaisella kerralla kun avaat purkin, pääsee lämmintä kosteata ilmaa purkkiin ja se huonontaa säilyvyyttä. Osan voi pakastaakin, mutta muista että kerran pakastetut eivät sulattuaan kestä parin-kolmen päivän säilytystä pidempään.

Evstekysely END-->