Menu
A+ A A-

Raikas rapusalaatti

rapusalaattiTäyteläinen, mutta terveellisempi rapuherkku. Sopii sillin ja uusien perunoiden seuraksi tai ruislastujen/-leivän kanssa kesäiltaan naposteltavaksi kuohuviinin kera.

Tarvitset:
Pakastekatkarapuja (tai mieluiten kokonaisia kuorittuna)
Turkkilaista jogurttia
Kurkkua n. 20 cm pala
Sipulinvarsia tai pari kevätsipulia
Ruohosipulia
Kananmunia
Suolaa
Mustapippuria

Tee näin:
1. Keitä kananmunat 8-10 minuuttia, kuori ja pilko.
2. Kuori ja kuutioi kurkku sekä silppua sipulit varsineen.
3. Lisää jogurtin sekaan kurkku, sipuli sekä sulatetut katkaravut. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Koristele ruohosipulisilpulla ja basilikalla.

Evstekysely END-->