Menu
A+ A A-

Ruokamenot.fi juhlii 11-vuotispäivää!

koyhat ritarit kopioEnsimmäinen artikkeli syntyi tasan 11 vuotta sitten, sivusto avattiin hieman myöhemmin. Arvaatko mikä on kaikkien aikojen haetuin ohje? Paljastan sen alla. Se ei ole kuvan herkku, mutta sinne päin.

Tässä tarina siitä, miten Ruokamenot sai aikoinaan alkunsa:

Ruokamenojen tarina

Alunperin tämä blogi sai alkunsa, kun halusin tallentaa isovanhempieni perinnereseptejä. Toinen sukuhaara on Karjalasta, toinen Porvoon saaristosta, Tove Janssonin asuttaman Klovharunin läheltä. Anopiltakin opin monta keittiöniksiä ja reseptiä, hän on puolestaan Pohjanmaalta.

Lapsiperheen arjessa kuluu ruokaan huomattavia summia ja siksi halusin suunnitella ruuat myös taloudellisesti - siitä on nimi Ruokamenot saanut alkunsakin. Ajan mittaan on mukaan tullut ruokamatkoja joko matkustaen tai reseptejä kokeillen ja nyt on tarjolla lähes 1 500 reseptiä ja ruokavinkkiä.

Urheilevien lasten äitinä ja terveystoimittajana oli oikea ravinto niin tankkaus- kuin palautusvaiheessa tärkeitä asioita, niistä koostin myös tietopaketteja.

Blogi on perustettu vuonna 2009 eli täytimme tänä vuonna 10 VUOTTA ja ensimmäinen artikkeli kirjoitettiin jo 5.11.2018! Tervetuloa selaamaan perheemme keittokirjaa osoitteessa www.ruokamenot.fi. Löydät meidät myös instasta, fb:stä ja twitteristä.
Anne Stolt / Ruokamenot.fi

psst. Vastaus: mikä on Ruokamenot.fi luetuin ja haetuin ohje: Näin teet kermavaahdon!

Käy tykkäämässä meitä Facebookissa tai Instassa, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät meidät myös Twitteristä ja Pinterestistä.  #ruoka ja #juoma.

Evstekysely END-->