Menu
A+ A A-

Edullinen välipala ja aamupuuro - vispipuuro

vispipuuro2Kuohkean ja herkullisen vispipuuron salaisuus on hippunen perunajauhoa sekä vanilliinisokeri. Laitan sokeria aina vähemmän, koska puuron päälle ripoteltu sokeri viimeistelee annoksen. Teen aina vähintään 1,5-kertaisen annoksen, sillä tämä hupenee nopeasti.

Vispipuuro on aina hyvä hätävara, koska se tehdään veteen (ei maitoon) ja puolukoita on helppo pitää pakastimessa hätävarana.

Katso vispipuuron resepti täältä.

Käy tykkäämässä Ruokamenoja Facebookissa, Instassa, Twitterissä, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät paljon vinkkejä kotiin myös Pinterestistä nimellä Mamazmagazine.  #ruoka ja #juoma.

Evstekysely END-->