Menu
A+ A A-

Kun ei enää jaksa - superhelppo kotiruoka

lihapullat muusiNyt on saanut kokkailla oikein sydämensä kyllyydestä, mutta aina ei jaksa. Tässä oikotie helpolle kotiruoalle. Joku saattaisi sanoa, ettei tämä ole oikeata kotiruokaa, koska siinä käytetään valmiita aineksia. Mutta kaikki mikä tehdään omalla hellalla, on mielestäni kotiruokaa.

Tässä yksi oikopoluistani: Ostin valmislihapullia tarjouksesta. Mikä tahansa käy, mutta maukkaimpia ovat ne joissa on suurin lihapitoisuus. Yksi suosikeista on #Kivikylän lihapullat. Tosin, tämän voi tehdä myös falafeleilla. Lisäksi #knorr'in ruskeakastike jauhepaketti sekä tällä kertaa #Liddl'in perunamuusijauhe. Valmista, yhdistä ja nauti.

Vinkki maun virittämiseen: lisää kastikkeeseen mustapippuria ja halutessasi muuta maustetta sekä perunamuusiin kunnon voinokare. Bon apetit, otetaan rennosti!

Käy tykkäämässä Ruokamenoja Facebookissa, Instassa, Twitterissä, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät paljon vinkkejä kotiin myös Pinterestistä nimellä Mamazmagazine.  #ruoka ja #juoma.

Evstekysely END-->