Menu
A+ A A-
  • Kategoria: Uutiset

Ruokamenot laajenee makeilla herkuilla

cakesbynannaRuokamenot on saanut ihanaa vahvistusta joukkoihinsa – todellisen taiturin. Alexandra Spensin leivonnaisia on ollut aiemmin esillä ylioppilasjuhliemme tarinassa, katso sinivalkoiseen teemaan tehdyn kakun ja macaronsien kuva täältä.

Alexandra kertoo taustastaan:
Vuonna 2013 olin Japanissa työharjoittelussa 3 Michelin-tähden ravintolassa RyuGin:issä Tokiossa. Olin pastry sectionillä ja minulla oli tosi ystävällinen esimies pastry:ssä. Hän opetti minulle kaiken hänen työstään ja siinä sivussa vähän japaniakin.
2014 valmistuin Kokiksi ja ylioppilaaksi Prakticumista.
2015 alussa lähdin Australiaan ja olin siellä töissä Gelato Messina:ssa Melbournessa ja sen jälkeen matkustelin ympäriinsä.
Suomeen tultuani olen ollut Moko Marketissa töissä missä saan leipoa ihania kakkuja! :)

Ensimmäisenä esittelyssä on punaviinissä haudutetut päärynät ja amerikkalaiset pannukakut. Loistava idea vaikka isänpäiväksi. Katso ohjeet täältä. Tervetuloa joukkoomme Alexandra!

Evstekysely END-->