Menu
A+ A A-
  • Kategoria: Uutiset

Lauantai, mitä tehtäis? Loistoidea Hietsun kauppahallissa

Hietalahden halli1Kävin perjantaiostoksilla Hietalahden Kauppahallissa pitkästä aikaa. Alkuperäisenä syynä oli käydä katsastamassa Pienen astiakaupan keramiikkaa - aivan huikeita astioita löytyikin! Valinnanvaikeus iski, joten täytyy palata ostamaan vielä ainakin piirakkavuoka, ehkä lautasia, tapaskippoja... Samalla lähti mukaan Roslundin palvikinkkua ja Mama's Delin leipää, patonkeja, piirakoita ja makeita herkkuja. Pakko palata pian takaisin, olivat huikean herkullisia!

Kauppias vihjaisi, että Musaa ja maistelua -illat jatkuvat vielä huhtikuun loppuun saakka. Hallin yrittäjät valmistavat muutaman euron maisteluannoksia, joita voi vapaasti ottaa mukaan pitkin 

Hietalahden halli astiat2 kopio

kauppahallia ja etsiä mukava pöytä jostain hallin kuppiloista ja tilata ruokaan sopiva juoma. Ei ihan tavallistameininkiä näin suomalaisittain. Aivan upeata hallin kauppiaiden yhteistyötä.

MUSAA JA MAISTELUA HIETSUN HALLISSA LAUANTAISIN KLO 17-22!
We Love Helsinki ja Hietalahden hallin kauppiaat järjestävät yhteistyössä sarjan Musaa ja maistelua -nimellä kulkevia tapahtumia, joissa kauppahalli täyttyy tunnelmallisesta musiikista ja ihmisistä nauttimassa 

Hietalahden halli3 kopio

pieniä maistelupaloja. Hietalahden hallissa toimivat kauppiaat, ravintolat ja kahvilat valmistavat

erityisesti lauantain alkuiltoja varten pieniä 3-5 € maisteluannoksia ja ilmaisia maistiaisia, jotka voi nauttia ympäri hallia juomien kanssa samalla kun We Love Helsinki DJt luovat musiikkipuolen tunnelmaa.

Näin kerrotaan hallin nettisivuilla, lue lisää hallin tarjonnasta täältä. Tapahtumasta löytyy tietoa myös Facebookista.

Käy tykkäämässä meitä Facebookissa, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät meidät myösTwitteristäPinterestistäGoogle+ -sivuilta ja Instagramista.  #ruoka ja juoma.

 

 

 

 

 

Hietalahden halli Mamas deli5Hietalahden halli Mamas deli4

Evstekysely END-->