Menu
A+ A A-

Nopeasti suolaista pöytään - pikapizza

pizzapaistosPakastimestani löytyy aina lehtitaikinalevyjä. Teen harvoin niistä joulutorttuja, mutta sitäkin useammin lihapasteijoita ja pikapizzaa. Valmislevyt ovat mielestäni turhan paksuja ja siten myös raskaita, siksi kaulin ne aina lähes tuplakokoisiksi. Uunipellin saa peitettyä neljällä kaulitulla levyllä.

Sunnuntai lehtitaikinalevyt ovat suosikkejani, koska niistä on helppo ottaa tarvittava määrä eikä vajaaksi jäävä paketti vie turhaan tilaa pakastimesta. Uuniin hetkeksi rapsakoitumaan, päälle ketsuppia tai valmista tomaattipastakastiketta, leftovereita ja sipulia, lopuksi päälle hieman juustoa. Hetkeksi uuniin ja valmista tuli. Suosittelen!

Käy tykkäämässä meitä Facebookissa, Instassa tai Twitterissä, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät meidät myös Twitteristä ja Pinterestistä.  #ruoka ja #juoma.

Evstekysely END-->