Menu
A+ A A-

Hieman muhkeammat kaurakeksit

kaurakeksitTarvitset 1 dl kaurahiutaleita

3/4 dl sokeria
1 rkl siirappia
50 g huoneenlämpöistä margariinia tai voita
1 rkl maitoa
1/2 dl vehnäjauhoja
1/4 tl leivinjauhetta
 
Sekoita ainekset hyvin ja ota taikinasta kahdella ruokalusikalla pieniä nokareita pellille leivinpaperin päälle, yhteensä noin 20 kpl. Paista 175 asteessa 7-8 minuuttia, jopa hieman yli, uunista riippuen. Keksit ovat valmiita, kun ne ovat hieman ruskettuineita reunoista, mutta keskus vielä vaalea. Psst. kannattaa tehdä heti tupla-annos.
 

Tein nuorena kaurakeksejä melkein viikottain ja ne hävisivät pelliltä hetkessä. Osa katosi jo taikinana parempiin suihin. Näistä tulee lastumaisempia, ja ne myös palavat herkemmin, joten kannattaa olla tarkkana.

Evstekysely END-->