Menu
A+ A A-

Nokkosta pihasta tai pinaattia kaupasta kermalohen kanssa

Pinaattilohi2 isoRavitsevan lisän antaa terveellinen nokkonen tai pinaatti. Nyt on sopiva hetki käydä nyppimässä nokkosen hentoja latvuksia puhtaalta paikalta ja kuumentaa ne nopeasti pannulla tai kiehuvassa vedessä. Silppua pieneksi. Nokkosen voi korvata pinaatilla, jota ei tarvitse kypsentää etukäteen.

Nokkonen sopii esimerkiksi tämän ruuan maustajaksi. Paista lohi pannulla ensin nahkapuoli alaspäin ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Käännä toinen puoli alaspäin, poista nahka ja lisää suola sekä mustapippuri. Anna kypsyä hetki. Nosta filee lastalla uunipannulle, lisää Alpro soijakerma, kerma tai mitä haluatkin käyttää, hieman soijaa, nokkossilppu ja luumu- tai kirsikkatomaatteja. Anna kypsyä noin 20 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi riisin kanssa.

Laita Ruokamenot seurantaan  Facebookissa, Instassa, Twitterissä, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät paljon vinkkejä kotiin myös Pinterestistä nimellä Mamazmagazine.  #ruoka ja #juoma. #pysytäänkotona #nokkonen #villiyrtit

Evstekysely END-->