Menu
A+ A A-

Täytetyt panninit

hk_paahtopala_bolognese

HK Ruokatalo laajentaa välipalavalikoimaansa HK Paahtopalalla (170 g).

Paahtopala on kuitupitoinen (4,2 %) täytetty leipätasku, jonka makuvaihtoehdot ovat Broileri-ananas ja Bolognese . Tuotteen voi lämmittää leivänpaahtimessa, uunissa tai mikrossa, mutta se on herkullinen myös kylmänä.

Leivänpaahtimessa lämmitettäessä leipä taitetaan keskeltä ja asetetaan paahtimeen täyte ylöspäin. Paahdetaan tehosta riippuen 3-4 min. Mikroaaltouunissa (750 W) leipä lämpenee noin 30 sekunnissa.

HK Paahtopala bolognesen ainekset:
vehnäjauho, vesi, täysjyvävehnäjauho, tomaatti, suomalainen jauheliha 7,6 % (porsaan- ja naudanliha), juusto, paprika, kasviöljy, kasvirasva, vehnäkuitu, emulgointiaineet (E471, E472e, E481), mausteet (mustapippuri, maustepippuri, cayenne, oregano, basilika, valkosipuli, ruohosipuli), sipuli, riisijauho, suola, muunnettu maissitärkkelys, sokeri, hiiva, aromit (pekoni). Suolapitoisuus 1,1 %.

HK Paahtopala broiler-ananas -leivän ainekset:
vehnäjauho, vesi, täysjyvävehnäjauho, juusto, suomalainen broilerinliha 6,5 %, paprika, ananas, maissi, kasviöljy, kasvirasva, vehnäkuitu, sokeri, emulgointiaineet (E471, E472e E481), mausteet (curry, valkosipuli, sipuli, paprika, mustapippuri), muunnettu maissitärkkelys, suola, hunaja-omenaviinietikka, riisijauho, hiiva, aromit ( kerma, kurkuma). Suolapitoisuus 1,1 %.

Lisää tietoa HK Paahtopala bolognesesta täältä ja broiler-ananas-leivästä täältä.

Evstekysely END-->