Menu
A+ A A-

Lisäaineettomia leikkeleitä

lisaaineeton-ylikypsa-kinkku

Vihdoin tarjolla lisäaineettomia leikkeleitä,

joiden makukin on todella hyvä.

Lisäaineeton leikkele ei sisällä lainkaan E-koodeilla ilmoitettuja ainesosia. Huhtahyvien ensimmäiset lisäaineettomat tulokkaat ovat Lisäaineeton keittokinkku, Lisäaineeton palvikinkku ja Lisäaineeton ylikypsäkinkku.

Uudet Lisäaineettomat leikkeleet ovat laktoosittomia, gluteenittomia, vähärasvaisia, erittäin lihaisia ja maukkaan makuisia täyslihavalmisteita.

Kommentit  

 
+1 #6 ja pah!höpöhöpö 06.08.2011 21:27
Ei lisäaineita...? Mitä sitten oli maltodextriini, dextroosi ja hapate? Erinäköisiä sokerivalmistei ta ainakin nuo kaksi ekaa jotka tietääkseni eivät kuulu lihaan itseensä...

"Lisäaineeton" on huijausta.
Ilmoita ylläpidolle
 
 
+1 #5 Natriumnitriitt iHuvittunut 23.02.2011 15:47
Natriumnitriiti stä: koska sitä ei tähän tuotteeseen lisätä sellaisenaan, vaan muodostuu luonnostaan, sitä ei tarvitse ilmoittaa tuoteselosteess a. Se ei myöskään aiheuta syöpää (wikipedia ei aina ole paras tietolähde). Teoriassa pidetään mahdollisena, että se voisi tietyissä olosuhteissa reagoida vatsan aminohappojen kanssa, jolloin muodostuisi karsinogeenisiä nitrosoamiineja . Empiirisellä tutkimuksella teoriaa ei ole pystytty varmentamaan. Noh, kyllä itseänikin hiukan ko. lisäaine hirvittää, mutta ei sitä kyllä suoralta kädeltä voi karsinogeeniksi sanoa. (Ja askorbiinihappo on ihan vaan c-vitamiini)
Ilmoita ylläpidolle
 
 
+4 #4 Täähän on ihan...Huvittunut 23.02.2011 15:43
...k***tusta! Tai niin mä luulin eka. Että eiks noi Ihmettelevän mainitsemat juur oo lisäaineita. Tarkistin asian: lainsäädännön mukaan eivät ole! Lisäaineinahan niitä tässä käytetään ja esmeks maltodekstriini valmistetaan aina labrassa (ei löydy luonnosta). Mutta juu, näille ei edes ole E-koodeja. Hienost on osattu löytää lisäaineet, joita ei luokitella lisäaineiks. Kunnioittaa täytyy heidän kekseliäisyyttä ! :lol:

Ihan ok-tuotteena pitäisin, kun aika kevyttä kamaa ovat nuo, ööö, ei-lisäaineet. Dekstriini on ihan luonnonsokeri ja hydrolysaatioki n luonnollinen prosessi. Hydr. kasviprotskulla on todettu olevan myös positiivisia terveysvaikutuk sia.
Ilmoita ylläpidolle
 
 
+4 #3 VS: Lisäaineettomia leikkeleitäno vähän E250 mukana 19.12.2010 21:49
Lukekaa pieni präntti: "Tuotteessa muodostuu natriumnitriitt iä ja askorbiinihappo a kasviperäisten valmistusaineid en vaikutuksesta." Mitäs tuot natriumnitriitt i on? No sehän on E250 (joka aiheuttaa wikipedian mukaan syöpää)
Ilmoita ylläpidolle
 
 
+7 #2 Ai muka lisäaineettomiaIhmettelevä 15.11.2010 14:13
Porsaankinkku, vesi, suola, maltodextriini, dextroosi, aromit (selleri), mausteet ja mausteuutteet, kasviöljy (rapsi), hydrolisoitu kasvisproteiini (maissi).

Vaikka lisäaineita ei E-kirjaimilla merkitäkään ihmettelen suuresti, mitä nuo muut aineet porsaankinkun, suolan ja mausteiden lisäksi siellä tekevät. Varmaankin peittävät veden makua?
Ilmoita ylläpidolle
 
 
0 #1 VS: Lisäaineettomia leikkeleitäPalvipate 14.11.2010 11:05
Ostimpa viime kauppareissulla tuota palvikinkkua
ja olipa kyllä erittäin maukasta. Suosittelen lammöllä.
Ilmoita ylläpidolle
 
Evstekysely END-->