Menu
A+ A A-

Ruokamenot - Ota yhteyttä

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa Ruokamenoihin yhteyttä, antaa palautetta, kysyä, kommentoida tai ehdottaa reseptin julkaistavaksi. Mielipiteesi on meille arvokas ja sillä on vaikutusta sivuston kehittämisessä.

Ruokamenot löydät myös Facebookissa ja Twitterissä:
facebook-49x50 twitter-49x50

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Captcha-kuva Lataa uusi kuvaKuka?

Ruokamenot – hyvää ja maukasta kotiruokaa. Perinneruokien sekä puhtaan ruoan puolestapuhuja vuodesta 2009. Arvostamme lähiruokaa, luomua ja sesongin herkkuja. Autamme valmistamaan raaka-aineista edullisia arkiruokia, juhlavia annoksia sekä opastamme ruoanvalmistuksen alkeissa. Ruokamenot-sivustoa, sen Facebookia ja Twitter-tiliä ylläpitää ja hallinnoi Puremo.

Kenelle?

Kiireisille ihmisille, jotka eivät tahdo maksaa turhasta sekä niille, jotka arvostavat kotiruokaa ja haluavat välttää lisäaineita – ilman että ruoanlaitto on liian vaikeata tai hankalaa.

Miksi?

Ruoka on suuri menoerä joka kuukausi. Kotiruoka on edullista ja terveellistä ja tarjouksia seuraamalla voi säästää suuriakin summia, mutta harvalla on aikaa, pitkäjänteisyyttä tai voimia etsiä parhaat tarjoukset. Tarjoukset-linkin alta voit tarkistaa nopeasti mistä löytyy edullisimmat ainekset. Perinnereseptien säilyminen ruokapöydissämme, vaikkapa hieman uudistettuinakin, on myös tärkeä arvo.

Evstekysely END-->